Forbrukslån
Forbrukslån

Hvorfor velger man Cola fremfor Pepsi? Jo, fordi man velger en merkevare man liker. Slik fungerer det også i lånebransjen. De store merkevarene har vokst frem og skiller seg ut i mengden, slik at mange nordmenn velger akkurat det forbrukslånet bare på grunn av popularitet eller kjennskap.

Her er to av de mest populære forbrukslånene i dagens lånemarked.

Forbrukslån fra yA Bank

Om navnet skjemmer ingen skulle stemme, så gjør det absolutt det for yA Bank. Dette er kanskje landets mest populære forbrukslån over flere år, som med en lånegrense på kr 360 000 og en gjennomsnittlig rente på kun 16,56% har blitt utlånt til flere titalls tusener av nordmenn.

Lånet har nok spesielt blitt populært på grunn av sine lave gebyrer, som et termingebyr på kun kr 30 og et fast etableringsgebyr på kr 900. Man kan bruke 12 år på å nedbetale gjelden med et forbrukslån fra yA Bank.

Forbrukslån fra Santander

Den internasjonale storbanken Santander Consumer Bank har på få år blitt meget populær i Norge, spesielt kjent for sine gunstige forbrukslån. Her kan man søke om å låne inntil kr 350 000 og få en effektiv rente på 16,70%. Det fine med dette lånet er at det er blottet for gebyrer – både kr 0 i termin og etablering!

Samtidig kan man bruke hele 15 år på å nedbetale lånet, slik at dette absolutt er et forbrukslån å anbefale.