Forbrukslån
Forbrukslån

Nordmenns lånelyst, god privatøkonomi (har du sunn privatøkonomi?) og det gunstige rentenivået gjør at flere og flere aktører tilbyr usikrede lån. Selskapet re:member (kjent for sine gode kredittkort) kan også tilby deg et godt forbrukslån, med det treffende navnet Lev.

Lev fra re:member

Vi, og mange med oss, kjenner godt til de utmerkete kredittkortene fra selskapet. Visste du at de også kan tilby deg et godt forbrukslån? Hvis ikke, så gjør du det nå. Lånet har fått navnet «Lev», som er passende for et lån av denne typen. Her kan du låne til hva du vil, og leve enda mer med de ekstra kronene. Lånesummen kan være fra kr 10 000 og helt opp til kr 350 000, og gir dermed mange muligheter. Selskapets renteeksempel viser at et lån på kr 65 000 over 5 år vil gi en effektiv rente på 16,93%. Nominell rentesats vil generelt være mellom 7,95% og opp til 19,95%. Hvilken rente hver enkelt lånekunde får fastsettes etter en individuell kredittsjekk (slik kredittsjekker du deg selv).

Lev – vilkår

Re:member har satt sine betingelser lavt, slik at de gir muligheten til flere å få lån, enn enkelte andre banker. Blant annet er aldersgrensen her kun 18 år, men du må ha fast inntekt. Når du søker må du oppgi hva du tenker benytte pengene til, men det er kun en formalitet og spiller ikke inn på mulighetene for å få lånet. Maksimal nedbetalingstid er 12 år, men du kan betale ned raskere. Når det gjelder innbetalingsdato hver måned har du mulighet til å velge denne, slik at du kan samkjøre denne med utbetalingsdato for lønn. Du har også mulighet til å ha medlåner på lånet, som kan gi deg bedre rente. Dette er absolutt et forbrukslån å sjekke ut. Les hele omtalen vår her.