Forbrukslån
Forbrukslån

Der er stor kamp om kunder i segmentet som vi kaller smålån. Der er mange aktører, og de fleste selskapene har også tilbud om lån som er mindre enn kr 50 000. Det man kan merke seg er at den effektive renta på små lån, gjerne er høyere, enn på store lån. Grunnen til dette er selvfølgelig at det krever like mye arbeid å ta hånd om et stort lån, som et lite lån.

Gunstig forbrukslån

L’EASY og Thorn er to selskaper som kun driver med det som vi kaller smålån. Selskapene har lang fartstid innen løsninger for dette segmentet, og de er solide og profesjonelle firma med et godt rykte. Begge startet med å knytte seg opp mot forbrukslån til den som trenger noe i husholdningen. Selskapene presenterer seg som en naturlig løsning for den som trenger møbler, hvitevarer, nye brunevarer for kjøkkenet, eller for den som ikke kan vente på neste lønning før det nye fjernsynet eller datamaskinen skal være i hus.

Det er veldig enkelt

Hvis du har litt ekstra tid kan det lønne seg å se på andre tilbydere av små forbrukslån på våre sider. Send ut så mange søknader som mulig. Linkene til søkeportalene finner du på hver beskrivelse. Det er uforpliktende å søke, og det tar kun noen minutter. Du får som regel svar i løpet av dagen. Hvis du vil ha det beste forbrukslån i 2016, så kan det lønne seg å sende søknaden til en eller flere finansagenter, som vi også presenterer. Her sender man en søknad og får svar fra mange banker. Tjenesten er gratis, og det er penger å spare på å finne de beste tilbudene.