Forbrukslån
Forbrukslån

Når du har planlagt å ta et forbrukslån kan det være litt tidkrevende å orientere seg i jungelen av tilbud og banker. Låneagentene har allerede sortert ut en del lån for deg, og det gjør sammenligningen enklere. Fyll ut en søknad, og den blir sendt til mange banker.

CompareKing

CompareKing er en låneagent som samarbeider med banker som Svea Finans, BB Finans og AS Financiering. Benytter du denne låneagenten sender de søknaden din til disse bankene, og du får tilbud om forskjellige forbrukslån uten å gå veien om hver enkelt bank. CompareKing kan hjelpe deg med lån opp til kr 400 000. Maksimal nedbetalingstid en kan få er 15 år. Gjennomsnittlig effektiv rente på disse lånene vil ligge på 17% for et lån på kr 65 000. Et slikt lån vil ha en nedbetalingstid på 5 år. I tillegg kommer et etableringsgebyr på kr 900, og termingebyr på kr 45. Det er også en del andre betingelser for å få lån gjennom CompareKing, bl.a må du ha en minimum årsinntekt på kr 120 000.

Finansiering24

Denne låneagenten opererer på en litt annen måte enn de andre. Finansiering24 samarbeider med andre låneagenter, som igjen samarbeider med bankene. Det vil si at du sender en søknad til Finansiering24, denne sendes til andre låneagenter som igjen sender søknaden til sine samarbeidende banker. På denne måten er det enda større sjans for å få et godt tilbud på forbrukslån. Finansiering24 kan hjelpe deg med søknad på lån fra kr 5 000 og opp til kr 360 000. Låner du kr 65 000 vil effektiv rente til vanlig ligge på 18,50% om du betaler hele lånet innen 5 år. Låner du større summer kan du få opptil 12 år på å betale inn hele lånet.