Forbrukslån
Forbrukslån

Når du har bestemt deg for å ta opp et forbrukslån er det en del ting en bør finne ut av. Det er utallige aktører på dette markedet og det kan være vanskelig finne ut av hva som finnes. I tillegg er det like mange forskjellige betingelser og lånevilkår som aktører. Skal man lete gjennom alle disse vil det ta lang tid. Låneagentene har gjort jobben for deg. De samarbeider med forskjellige banker og lar deg få tilbud fra alle utfra ditt behov.

Axo Finans

Denne låneagenten samarbeider med mange forskjellige banker og kredittselskaper. Her kan du enkelt finne det du leter etter ved å fylle inn kun en søknad som deretter sendes ut til hver enkelt bank. Deretter kan du vurdere tilbudene du får på forbrukslån. Du får oppgitt renter og gebyrer og forslag til betalingsplan. Axo Finans samarbeider med banker som for eksempel yaBank og Bank Norwegian. Du kan finne lån hos denne agenten i størrelsesorden kr 10 000 til kr 400 000. Rentene ligger på rundt 15%, men effektiv rente vil være høyere enn dette. Etableringsgebyrene er på kr 950, og termingebyr er kr 45.

Real Finans

Dette er Norges eldste låneagent for forbrukslån. 27 års erfarenhet gjør de drevne i denne bransjen, og de vet hvordan en finner et godt lån. De tilbyr lån helt opp til kr 400 000, og lånene er uten sikkerhet. Lånerenten ligger rundt 16%, men opgså hos disse vil effektiv rente bli noe høyere utfra individuell vurdering. Real Finans hjelper deg finne tilbud fra bl.a. Collector eller GE Money Bank. Fyll ut søknaden og låneagenten sørger for at samme søknad sendes til alle samarbeidspartnerne deres. Deretter kan du i fred og ro bestemme deg for hva du søker. Les mer om finansagenter hos Finansportalen.