Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån er et usikret lån som du kan bruke til hva du vil, enten det er å realisere gamle drømmer, pusse opp huset eller å refinansiere annen usikret gjeld. Du kan som regel låne inntil kr 360 000  og betale ned lånet over maksimalt 15 år. Siden slike lån ikke er sikret med pant er renten høyere enn ved andre lån.

Mange kredittkort eller andre smålån?

Har du mange kredittkort eller andre smålån er det fornuftig å refinansiere disse med et forbrukslån. På den måten samler du all gjeld på en plass og det er da lettere å holde oversikten, du vil også få lavere rente og færre gebyrer å betale.

Forbrukslån med gode betingelser for refinansiering

Forbrukslån med gode betingelser for refinansiering kan du få hos GE Money BankyA BankOPP FinansBank NorwegianOnline24-lånetFolkeLånetReal Finans og Santander. Søknadsprosessen er som regel svært enkel, på få minutter kan du fylle ut et søknadsskjema på bankens hjemmeside, deretter vil du få svar på din søknad innen kort tid. Pengene er på konto om få dager, da kan du begynne å nedbetale annen dyr forbruksgjeld!

Refinansiering hos låneformidlere

Søker du refinansiering hos låneformidlere som samarbeider med flere banker øker sjanser for å få et forbrukslån med gode betingelser betraktelig, dette skyldes at da må bankene konkurrere med hverandre for å få deg som kunde. Dette er også enklere for deg siden du sender inn en søknad som blir videreformidlet til flere banker og låneinstitusjoner, eksempler på slike låneformidlere er Axo FinansCentum Finans og Direkte24.