Forbrukslån
Forbrukslån

Kredittkort er veldig greit å benytte for å betale ting. Samtidig gir en god del kort andre fordeler gjennom fordelsprogrammer og rabatter. Ulempen med kort er at man kan komme til å bli sittende med en dyr gjeld. Dette skjer om man ikke klarer betale ned raskt, og helst i den rentefrie perioden på kortet. Forbrukslån for å betale kredittkort kan være en rimeligere løsning.

Kredittkortgjeld

Betaling med kort er blitt normalen her til lands. Vi benytter både debet- og kredittkort til dette. Det er overhodet ikke noe problem å benytte et kredittkort, så lenge man har kontroll. Klarer man i tillegg betale all benyttet kreditt innenfor den rentefrie perioden er dette en rimelig løsning. Dersom man har utsatt betalingen lenge og rentene har økt kan det fort bli en høy regning og betale, og det er ikke alle som er like heldige å vinner milliongevinster hos Bingo.com Casino som kan brukes til å betale ned gjelden. Det lønner seg derfor ikke å utsette betalingen og å bruke penger man ikke har mulighet til å betale tilbake ettersom problemene kan oppstå om du utsetter betalingen, eller hele tiden bare betaler minimumsbeløpet. Da vil gjelden raskt øke, og kanskje bli uoverkommelig. Renten på kredittkort er ofte opp mot 30%, og det er mye penger over en lang periode. Derfor vil det ofte lønne seg å ta et forbrukslån til å betale kredittkort og gjelden på dette.

Refinansier kredittkortgjeld

Det er mange som tilbyr forbrukslån, og det med gode renter. Sitter du med en dyr gjeld på et kredittkort bør du sjekke disse. Du kan velge å ta opp et refinansieringslån, slik som blant annet OPP Finans kan tilby. Da kan du også få rådgivning om du skulle ha behov for det. Du kan selvfølgelig også velge et vanlig usikret lån hos en annen bank. Usikrede lån kan benyttes til det du vil, og dermed også for å betale ned annen gjeld. Det vil alltid være smart å bruke et forbrukslån til å betale et kredittkort. Dette da renten på lånene ligger godt under hva kredittkortets renter gjør.