Forbrukslån
Forbrukslån

De fleste finansieringsselskaper og låneagenter som tilbyr forbrukslån (klikk her for å sammenligne forbrukslån) reklamerer med at du kan bruke pengene til hva du vil, er det virkelig slik? Svaret er faktisk ja! Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, derfor er det ikke interessant fra lånegivers side hva pengene brukes til.

Bruk ditt forbrukslån til refinansiering

Har du mye forbruksgjeld? For eksempel kredittkort eller andre dyre smålån? Da kan det være smart å bruke et forbrukslån til å refinansiere denne gjelden, du kan faktisk spare tusenvis av kroner hver måned (!) på å gjøre dette.

Opplevelser kan ikke måles i penger

Å bruke lånte penger på rent forbruk er ikke å anbefale på generell basis, men har du en gammel drøm du har lyst til å realisere kan et forbrukslån være løsningen for deg. På et senere tidspunkt, når du har spart opp penger, kan sjansen ha gått fra deg. Tross alt, betaler du lånet raskt tilbake er ikke utgiftene i forbindelse med et forbrukslån så store (alt er relativt). Opplevelser som varer hele livet kan ikke måles i penger!

Du slipper tinglysning

I tillegg til rent forbruk kan ditt forbrukslån brukes til å kjøpe en liten bil eller til å pusse opp litt av huset. Fordelene med å bruke et slikt lån til dette kontra tradisjonelle måter å finansiere slike ting på er at du slipper tinglysning, på den måten sparer du tid og prosessen er mindre omfattende.

Anbefalte forbrukslån

Som de fleste vet, forbrukslån er en type lån som kan ha høy rente og mange omkostninger, men i løpet av de siste årene har markedet for slike lån blitt større og dermed også billigere. Anbefalte forbrukslån er fra GE Money BankyA BankOPP FinansBank NorwegianOnline24-lånetFolkeLånet og Santander.