Forbrukslån
Forbrukslån

En låneagent er en bedrift som hjelper deg med å finne et forbrukslån til gode betingelser. Låneagenten jobber gjerne sammen med en rekke banker og finansieringsselskaper og det er disse som betaler for jobben låneagenten gjør. Det vil si at det ikke koster deg noe å la en slik agent gjøre hele jobben for deg.

Slik fungerer prosessen

Du sender inn søknaden din om forbrukslån til låneagenten, som videreformidler denne til samarbeidspartnerne sine. På den måten vil din ene søknad bli vurdert av opp til 12-13 ulike banker og hver av dem vil ta stilling til om de kan tilby deg et lån. De bankene som mener de kan godkjenne søknaden din, vil så sende deg et tilbud sammen med de betingelsene som er knyttet til lånet. Siden bankene vet at de konkurrerer mot hverandre, vil de ofte strekke seg et godt stykke for å sikre seg deg som kunde. Derfor vil du også i mange tilfeller få bedre betingelser ved å bruke en låneagent enn du får når du søker alene. Du kan sitte hjemme i fred og ro, sammenligne de ulike tilbudene og velge det som passer deg best. Det finnes etter hvert mange låneagenter, men vi har valgt ut en av de mest populære som du kan lese mer om her.

Zmarta

Om du ønsker å søke om et forbrukslån gjennom en låneagent, så kan du gå inn på nettsiden til dette firmaet og fylle ut søknadsskjemaet som ligger der. Her vil du også finne en lånekalkulator hvor du kan regne ut hvor mye et lån vil koste deg hver måned, avhengig av lånebeløp. Husk på at et lån koster en del penger i renter slik at du ikke lar deg friste til å låne mer enn det du egentlig trenger. Når du sender av gårde søknaden, vil denne gå videre umiddelbart til Zmartas samarbeidspartnere for en vurdering. Disse er blant annet DNB, Ikano Bank, Santander, yA Bank og Avida Finans. Svaret fra disse kommer i løpet av kort tid, og dersom de ser positivt på søknaden din vil du motta det første tilbudet allerede noen timer etter at du satte i gang prosessen.