Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Hvorfor benytte seg av en finansagent, når du skal søke om forbrukslån? Finansagenten Finansa, har kontakt med 13 ulike banker. Dette gjør at du kan få tilbud fra ulike banker, men ulike rentesatser som er satt etter dine opplysninger og kredittsjekken er gjennomført. Dersom du benytter deg av Finansa når du skal søke forbrukslån, er det flere fordeler for deg som låner.

Fordeler ved å bruke Finansa

Finansa har kontakt med 13 kjente banker, noe som gjør dem til en seriøs finansagent. Dersom du kommer bra ut på deres kredittsjekk, kan du i utgangspunktet få tilbud, om forbrukslån hos alle de 13 bankene. En annen fordel er at du ikke trenger søke forbrukslån om store beløp, du kan søke lån, fra kroner 5 000 og opptil kroner 500 000. Dette gjør at du som låner, ikke skal trenge å ta opp unødvendig mye i lån. Tjenesten er gratis, uavhengig av om du benytter deg av de ulike bankenes tilbud, eller ei.

Finansa sine kriterier og låneeksempel

Kriterier for å benytte seg av Finansa som finansagent er at du som søker forbrukslån er over 18 år, at du har en årsinntekt på kroner 120 000, at du har bodd i Norge og at du ikke har betalingsanmerkninger. Er du selvstendig næringsdrivende må du ha vært registrert i Brønnøysund registeret i mer enn 3 år. Nominellrente fra 6,99% til 21,60%, den effektive renten er fra 9,07% til 25,50%. Si at du tar opp kroner 65 000 i forbrukslån, og at du betaler dette tilbake over 5 år, da kan du for eksempel få en effektiv rente til 16,6%, totale kostnader på ditt lån blir da kroner 93 730, da medregnet etableringsgebyret, på kroner 950. Det er viktig å huske på at rentene, i eksempelet, ikke er fastsatt for deg, nøyaktig rente settes, etter at Finansa har gjort en kredittsjekk av deg.