Forbrukslån
Forbrukslån

Selskapet OPP Finans eies av Gjensidige Bank som er et kjent finansielt konsern i Norge. De har tilbudt lån til Nordmenn i flere år og blitt et populært valg spesielt blant de som ønsker høye lånesummer (se også Bank Norwegian for store lån). Søker du forbrukslån hos OPP Finans vil søknaden din behandles konfidensielt og på svært kort tid. Som regel kan du forvente svar innen kun noen få dager, og pengene vil utbetales enda raskere dersom du signerer elektronisk på nettet. Her har du en oversikt over noen av de vanligste betingelsene OPP Finans tilbyr.

Aldersgrense og rentenivå på forbrukslånet

For det første vil OPP kreve at du har fylt 21 år før du kan søke om forbrukslån, og dette skyldes at man ofte blir mer ansvarlig i denne alderen. Det er for å beskytte deg som kunde like mye som for å beskytte firmaet. Da det gjelder renter operer selskapet i skrivende stund med svært konkurransedyktige nominelle renter, hvor disse kan variere fra 7,5-18%, hvor alt avhenger av hvilken kredittverdighet du sitter med (du er rangert fra 0 til 100). Med andre vil det være billigere for deg å låne penger dersom du har en god inntekt og et jevnt betalingsmønster som viser at du kan betjene gjeld enkelt.

Hvilke krav for å få forbrukslån

Som sagt må du ha fylt 21 år, og dette er et absolutt krav fra selskapets side. I tillegg er du nødt til å være statsborger i Norge, eller å ha bodd i landet i hele tre år. Da det gjelder sistnevnte krav er dette noe du antakeligvis vil måtte bevise dersom du ikke er Norsk statsborger. Du må også kunne vise til en skattbar inntekt over kr 200 000 før skatt, og dette er en del av den vurderingen som ligger bak din betalingsevne. Har du alt dette på stell og føler du kan håndtere en ekstra lånekostnad så er det bare å søke i vei. Du kan også lese vår omtale av OPP Finans her.