Forbrukslån
Forbrukslån

Vi nordmenn er nærmest omringet av reklame for forbrukslån og kredittjenester, enten det er via Internett, på TV-skjermen eller gjennom radio. Derfor kan det være svært vanskelig å vite hvilken bank man skal velge når man først skal søke om et lån, men vi anbefaler i alle fall disse to lånene.

Forbrukslån fra Santander Consumer Bank

Den verdensomspennende bankkjeden Santander har en stor kundemasse i Norge, der de i tillegg til å tilby fordelaktige kredittkort, også har et meget bra forbrukslån. Her kan du søke om å låne inntil kr 350 000 og få en effektiv rente på 16,70%.

Men den største fordelen med et forbrukslån fra Santander er at det ikke har noen gebyrer. Det betyr at det verken vil forekomme et termingebyr eller et etableringsgebyr. Samtidig kan du bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden!

Forbrukslån fra OPP Finans

OPP Finans er et gunstig forbrukslån som tilbys av den norske storbanken Gjensidige. Her kan du søke om å låne inntil kr 350 000 fra du har fylt 21 år, og du kan bruke hele 15 år på å nedbetale gjelden.

Den gjennomsnittlige renten på et forbrukslån hos OPP Finans er på 16,70%. Det er absolutt konkurransedyktig. Videre så har lånet ganske høye gebyrer, med et etableringsgebyr på kr 175 + 1% av lånesummen som passer seg best for de små lånesummene.