Forbrukslån
Forbrukslån

Å søke om et forbrukslån er en enkel prosess, og hos noen banker får du svar på søknaden innen det har gått noen få minutter. Men det er ikke dermed sagt at dette er det beste lånet, så vi plukker ut to gode lån med gunstige betingelser som du vil spare penger på.

En god «all-rounder» fra yA Bank

Og med det mener vi at yA Bank tilbyr et forbrukslån som kommer godt ut på de fleste punktene – både renter, gebyrer og lånegrense er i toppsjiktet. Man kan for eksempel låne hele kr 360 000 og betale de ned over lange 12 år, samtidig som den effektive renten er konkurransedyktige 16,56%. Dette inkluderer gebyrer på lave kr 30 som må betales hver termin, og en fast sum på kr 900 som må betales ved etablering.

Unikt fra Online24

Lånet fra Online24, kalt Online24-lånet, er så spesielt at vi nesten ikke kan tro det. Her kan du låne opp mot kr 250 000 og betale renter kun på utnyttet kreditt – akkurat som ved et kredittkort! Det betyr at du kan ha en solid pengereserve eller låne mer enn du egentlig trenger, og se hvor mye oppussingen koster til slutt. Du betaler altså kun for det du bruker, men da blir den effektive renten noe høy på 19,74%, men allikevel et forbrukslån som skiller seg såpass ut at det er umulig å ikke anbefale det.