Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange måter å forvalte privat gjeld på. Mange løsninger er ofte dyrere en de trenger å være. Det finnes nemlig noen enkle regler som man kan bruke for å spare flere tusen kroner i løpet av et år.

Betal ned dyr gjeld først

Det finnes flere varianter av det som vi kaller dyr gjeld. Ofte er dette ubetalte regninger som er gått til purring, små dyre forbrukslån, hvor de månedlige gebyrene koster mer enn den nominelle renta, eller gjeld fra kredittkort. Man burde alltid refinansiere dyr gjeld, men de færreste gidder å ta seg tid til å se nærmere på saken. Det finnes sikkert noen grunner til det. Ofte er gjelden liten, og den betales raskt.

Et fleksibelt forbrukslån fra Komplett bank kan være en god løsning

Om man derimot har større gjeld, kan det være lurt at man tar seg tiden til å se nærmere på alternative løsninger. Hvis vi snakker om spredt gjeld som er gammel, er det greit å bruke en finansagent som Lendo, for å søke om hjelp med refinansiering. Om man har en kombinasjon av ny og gammel gjeld, hvor dyr gjeld er i ferd med å hope seg opp, kan derimot brukskreditt fra Komplett bank være en god løsning. Komplett bank sin brukskreditt gir deg tilgang på penger, men rentene begynner ikke å løpe, før pengene er ute av konto, slik kan du raskt samle gjelden på ett sted, for så, kun å betale den ned på ett sted. Husk at et stort forbrukslån er billigere enn mange små.

Les også: Hvordan håndtere stor gjeld?