Forbrukslån
Forbrukslån

Den som sliter med dyr kredittkortgjeld, kan ofte få hjelp, og lette litt på det økonomiske trykket om han leter seg frem til et relativt billigere forbrukslån. Kredittkort kan være bra for den som trenger å dekke inn noen enkle og små utgifter frem til slutten av måneden, eller frem til lønningen kommer. Om man derimot bruker et kredittkort slik som man vanligvis bruker et forbrukslån, så kan det hende at man skaper seg selv et økonomisk problem.

Les på Klikk.no: Forbrukslån og kredittlån.

På lang sikt er forbrukslån alltid best

Om man vet at man kommer til å betale på gjelden sin over lengre tid, så er det fordelaktig å refinansiere gjelden med et forbrukslån (slik gjør du det). Det er i seg selv en enkel operasjon å sjekke om dette lønner seg for deg. På våre sider presenterer vi de beste etablerte utlånerne som finnes i Norge. Om du vil skaffe deg en oversikt over hvor billig du kan refinansiere, kan det også lønne seg å kontakte en eller flere av de finansagentene som vi presenterer.

En finansagent hjelper deg med å refinansiere

En finansagent hjelper deg gjerne med å refinansiere gammel og dyr gjeld. Det er gratis for søkere å bruke en finansagent, og det lønner seg på flere vis. For det første kan man slik nøye seg med å skrive en søknad. Finansagenten videreformidler søknaden til alle banker som han har kontakt med. Så kan man være sikker på at man finner det beste forbrukslån som markedet har å by på. Hver bank vil vurdere deg forskjellig, derfor er det lurt å spørre hos flere.

Verdt å vite om finansagenter.