Forbrukslån
Forbrukslån

Det bør være en gylden regel å sjekke flere låneagenter opp mot hverandre før du bestemmer deg for hvilken av dem du vil bruke. Tilbudene fra låneagentene varierer, og du vil selvsagt ha den beste. Vi skal ikke kåre den beste for deg, det må du selv ta standpunkt til, men vi kan gi deg et par tips.

CompareKing og Finanshjelpen

Leter du etter et stort forbrukslån er det flere agenter å velge mellom. 3 låneagenter som kan tilby helt opp til kr 400 000 i lån er; Finanshjelpen, CompareKing og Axo Finans. Finanshjelpen og CompareKing er forholdsvis nye på markedet i Norge, men stiller godt i konkurransen om gode tilbud. Begge selskapene samarbeider med en rekke banker, Finanshjelpen så mange som 10 forskjellige banker. Låner du kr 65 000 gjennom disse agentene vil en gjennomsnittlig effektiv rente være 16,6% hos Finanshjelpen og 17% hos CompareKing. Begge disse eksemplene er lån som betales ned over 5 år.

Axo Finans

Axo Finans er en velkjent aktør i utlåns – og kredittbransjen i Norge, sammenlignet med agentene vi allerede har nevnt. Forbrukslån kan som sagt får opptil kr 400 000, og med en nedbetalingstid på maksimalt 15 år. Axo samarbeider med en rekke banker, blant annet Bank Norwegian, DNB og Santander Consumer Bank. Tar du et lån på kr 65 000 via Axo sin tjeneste vil en gjennomsnittlig effektiv rente være 15,84%. Det med en nedbetalingstid over 5 år. Vær oppmerksom på at dette er kun et eksempel, og den endelige renten settes av bankene du får tilbud fra. Renten settes hos bankene utfra den kredittsjekken de foretar når du søker.