Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslånets fremste force er dets allsidighet, og med allsidighet tenker vi at det praktisk talt kan brukes til nøyaktig det man måtte begjære! Selv om denne muligheten bestandig vil være tilstede, samt at lånene er raske å få innvilget, er det ikke slik å forstå at de bør brukes på rent forbruk, ettersom dét vil representere klassisk dårlig økonomisk sans. Lånet er allsidig, ja, men å heller investere pengene i noe som gir deg en verdi vil være langt smartere enn å ‘surre’ pengene vekk.

Det er mange finanseksperter som anbefaler nordmenn å ligge langt unna forbrukslånene, men det bunner stort sett ut i alle de skrekkhistoriene vi får høre gjennom mediene. Det synes som at det er en enighet i at lånene kan brukes til å investere i noe som har en verdi eller til å bedre økonomien din.

Et eksempel på dette kan være at du har muligheten til å refinansiere andre dyre lån eller gjeld med et forbrukslån. Grunnen til at dette er fornuftig er at du vil ende opp med å betale mindre i renteutgifter og dermed kunne spare betydelige beløp. Har du flere slike gjeldsposter vil du også nyte godt av å samle alt i ett lån, og ettersom dette lånet har bedre betingelser har du gjort en god investering.

Refinansiering kan du få hjelp til gjennom Lånemegleren.no, og her vil de sende din søknad om lån til en rekke låntilbydere slik at de kan kjempe om å gi deg det beste tilbudet. Hvem vil tjene på det? Jo, du!