Forbrukslån
Forbrukslån

Å velge riktig forbrukslån (mer om slike lån her) er nødvendigvis ikke bare-bare, for alle lån har sine fordeler (og ulemper). Hvor mye du må ut med ekstra er det viktigste for de fleste, men enkelte har andre behov. Vi tar for oss tre ganske så ulike lån.

Låne mye

Hvis du skal ha et større prosjekt hvor du trenger mye penger, kan et lån fra Folkelånet være midt i blinken for deg. Her kan du nemlig låne opp mot kr 350 000, og få en av markedets laveste renter på kun 15,80%. Dette er også et forbrukslån som har få gebyrer, med kr 30 for hver termin og faste kr 950 i etablering.

Spare mye

Ved å velge et forbrukslån fra Centum Finans kan du spare mye penger over låneperioden. Renten er på lave 14,99%, og lånet har ingen termingebyr! Det betyr at du betaler kr 650 i etablering og kan betale ned lånet over 15 år uten å stresse over høye renter. Perfekt uansett hvor mye du skal låne, så her kan du spare tusener i året.

Låne lite

Hvis du skal låne et beløp av en mer beskjeden sum vil det lønne seg å sikte inn mot et såkalt smålån. Låner du fra L’EASY kan du få opp mot kr 50 000, men samtidig behold en lav rente på kun 15,13%. Nedbetalingstiden strekker seg til maksimalt fem år, så dette passer perfekt for deg som trenger et depositumslån, ny flatskjerm eller en liten oppussing i hjemmet.