Forbrukslån
Forbrukslån

Det aller lureste vi kan gjøre med et lån, er å få de lånte pengene til å vokse. Mange ser ikke på et forbrukslån uten sikkerhet med slike muligheter i tankene, og det er jo ikke så rart. Slike lån er dyre og vil aldri gi noen avkastning ved videre investering. Men et lite lån kan kanskje være alt du trenger for å realisere et lenge planlagt prosjekt, et prosjekt du forventer vinning av. Kanskje du går med en liten gründer i magen?

Din egen herre

Hvor mange drømmer ikke om å være sine egne herrer? Det kan være at vi har lyst til å satse for oss selv innenfor det faget vi allerede kjenner. Eller vi har kanskje allerede etablert oss på egen hånd, men trenger en liten sum for å utvide forretningene? Mange driver også med interessante og potensielt fruktbare sysler på si, men trenger litt valuta for å kunne utvikle prosjektet for en presentasjon som tiltrekker finansiering. Et forbrukslån uten sikkerhet kan skape verdier for den som tør å satse.

Fordelen med forbrukslån

Det er ikke få forretningsidéer og oppfinnelser som begynte sin eksistens med å bli latterliggjort. Da Galileo utviklet teleskopet var det få som så nytten av det, men uten teleskopet ville ikke Galileo ha fått bekreftet sin mistanke om at solen, og ikke jorden, var i sentrum av solsystemet vårt. Det var hverken dyrt eller komplisert å skru sammen et teleskop på 1400-tallet, men noen måtte ha selve idéen! Det er mye som kan gjøres med et forbrukslån uten sikkerhet, og det beste for de av oss med bevingede idéer, er at utlåner ikke spør om hva vi har tenkt å bruke pengene til!