Forbrukslån
Forbrukslån

Renten har mye å si når du skal søke om et forbrukslån. Faktisk er renten den klart største kostnad ved et slikt lån. Utover renter må en ofte også betale et termingebyr hver måned, samt et etableringsgebyr når lånet blir opprettet. Dette blir dog ikke de store beløpene, sammenlignet med det du må betale i rentekostnader. At renten på forbrukslån uten sikkerhet kan variere mye, er det liten tvil om. Om en søker på nettet vil det komme opp mange resultater på forbrukslån. Rentenivået på disse lånene går fra 7,9% og opptil 30% eller mer. Får du et lån på kr 100 000, så er det stor forskjell på å betale 10% i rente eller 25%. Det blir til mye penger i løpet av et år.

Norwegian Bank

Flyselskapet fikk egen bank for en del år siden og disse tilbyr også forbrukslån med en lav effektiv rente. Denne begynner på 9,59% og er en bra rente sammenlignet med mange andre banker. Fordelen hos Norwegian Bank er at du kun trenger å være 18 år for å søke om lån. Hos mange andre er kravet 20 år eller eldre.

Komplett Bank

Dette er banken bak nettsiden Komplett.no og Blush.no, to av Norges mest besøkte nettsider. Hos Komplett Bank kan du få forbrukslån med en effektiv rente på 8,70%. Dette er en av de laveste rentene på markedet.

Santander Bank

Santander Bank er blant de største i verden når det gjelder forbrukslån. Banken tilbyr en effektiv rente som begynner på 8,90% og dette er blant de laveste i Norge. Med et lån fra Santander Bank kan du velge å betale tilbake i inntil 15 år.