Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

Nordax Bank kan tilby deg forbrukslån opptil kr 500 000. Et slikt forbrukslån får du uten at du må stille med sikkerhet. Dette betyr at du ikke må stille med sikkerheter i for eksempel bolig eller lignende. Du kan bruke pengene på det du selv vil. Du trenger ikke å fortelle banken hva pengene skal brukes til når du søker om lånet.

Betingelser med forbrukslån fra Nordax Bank

Renten vil bli bestemt etter din private økonomi. Nordax Bank har en gjennomsnittsrente på rundt 19%. Dette vil man oppleve som en litt høy rente i forhold til andre banker, men eksempelet er kun rettningsgivende. Dine betingelser fastsettes i forbindelse med kredittvurderingen, og blir normalt bedre så lenge du har en ordnet økonomi.

I tillegg til renten kommer det noen ulike gebyrer. Hos Nordax Bank vil dette være en månedlig termingebyr på kr 65 og et etableringsgebyr på kr 1475. Disse gebyrene er helt vanlig men kan oppleves litt høye i forhold til andre bankers gebyrer. Men en positiv ting med dette lånet er at du kan bruke inntil 15 år på nedbetalingen.

Få et forbrukslån hos Nordax Bank

Man søker om dette forbrukslånet på bankens nettside. Søknaden tar bare et par minutter og fylle ut. Når søknaden er sendt får man svar innen et par dager. Du trenger ikke bytte bank til Nordax Bank for å få et forbrukslån herfra. Du må bare opprette et nytt kundeforhold. For å få forbrukslån i denne banken må du ha fylt 23 år, være norsk statsborger eller bodd i Norge i mer enn 3 år. I tillegg må du ha en årsinntekt på minst kr 150 000 før skatt er trukket. Inntekten din vil kunne innvirke på lånesummen, slik at de med lavest inntekt får tilbud om lavere lånesum enn de med høy inntekt. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker som er aktive når du skal søke om forbrukslån, noe som gjelder de aller fleste banker.