Forbrukslån
Forbrukslån

Vi har alle våre små drømmer. Noen ønsker seg en fritidsbåt, andre drømmer om et bad på hytta eller en ferie under en eksotisk himmel. Hvor mange ganger har det ikke skjedd, at vi har sett et kjempetilbud i avisen, men ikke hatt råd der og da? Et forbrukslån kan være løsningen i slike situasjoner. Har vi en ryddig økonomi, og har unngått betalingsanmerkninger, kan vi ha pengene vi trenger i løpet av meget kort tid.

Penger i reserve

I enkelte tilfeller har vi ikke tid til å vente på at vår lånesøknad blir behandlet. En del banker tilbyr derfor forbrukslån og/eller kreditt som vi ikke betaler renter på før vi eventuelt bruker av pengene. Ved å ha penger i reserve på denne måten, kan vi slå til med det samme når supertilbudet dukker opp. Les om disse mulighetene på våre omtaler av de forskjellige bankene.

Uforutsette utgifter

Det er få av oss som ikke opplever å plutselig få en uforutsett utgift. Spesielt barnefamilier kan havne i slike, ofte ubehagelige situasjoner. Bileiere kjenner for eksempel meget godt til dette fenomenet. Det er derfor lurt å undersøke sine sjanser for å kunne få et raskt forbrukslån. Søk om et lån og få et tilbud fra banken, du trenger ikke akseptere det. Hvis din økonomi er stabil, vet du nå hvor mye du kan regne med å få låne hvis behovet skulle dukke opp. Du får samtidig vite hvor mye et slikt lån vil koste deg. Det kan være godt å vite at denne muligheten alltid finnes.