Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis du ønsker å låne mye penger vil banken se på årsinntekten din, og deretter vurdere hvor mye du får lov til å låne. Akkurat det kan ikke vi hjelpe deg med, men vi kan anbefale deg noen billige forbrukslån for deg som ønsker å låne mye penger.

Kr 360 000 hos ABC Lån

Real Finans strekker seg helt til det ytterste med ABC Lånet. Hvis du har høy nok inntekt kan du låne småpene kr 360 000 og betale de ned over 12 år. Med en effektiv rente på 16,84% må vi kunne si at dette er et bra forbrukslån, selv om etableringsgebyret på 1% fort kan bli litt kostbart dersom du strekker deg opp mot lånegrensen.

Kr 360 000 hos Axo Finans

Axo Finans sender søknaden din til fem ulike tilbydere og gir deg deretter det beste tilbudet tilbake. Det betyr at du kan låne mye penger med gode betingelser, og en effektiv rente på 17,40%. Det faste etableringsgebyret på kr 950 gjør at store forbrukslån lønner seg ekstra godt.

Kr 360 000 hos yA Bank

Et av de mest populære lånene på markedet gir deg naturligvis mye penger. Et fast etableringsgebyr på kr 900 og en lav effektiv rente på 16,56% gjør at man lett kan anbefale et forbrukslån fra yA Bank til alle som har behov for store summer!