Forbrukslån
Forbrukslån

Vi kan alle komme i en knipe og trenge et lån. Det kan være ting i huset som ryker, eller bilen som plutselig stoppet opp. Det er ikke alltid vi har en større pengesum for å fikse dette fort. Da er et lite forbrukslån greit. Det er greit å ha i bakhodet at raske lån kan være dyre, og dermed forverre situasjonen i stedet for å forbedre den.

Små lån – billigere enn store forbrukslån

Flere aktører i utlånsbransjen tilbyr lån i størrelsesorden kr 5 000 til kr 50 000. Dette kan være raske lån å få på konto. Det er ikke nødvendig å låne mer enn hva man har behov for, så disse smålånene er for mange mer enn nok. Her på siden vil du finne flere aktører som tilbyr dette. Thorn er en av disse. Der kan man få usikrede forbrukslån opp til kr 50 000. Låner man opp til maksimalt beløp vil rentene hos denne utlåneren være på 15,13%. Låner en mindre, og betaler raskere enn 5 år vil en tjene på det, da rentene vil være noe lavere. Samtidig vil rentene her være avhengig av din privatøkonomi og kredittsjekk.

Små forbrukslån har forskjellige betingelser avhengig av bank

Leter du etter et forbrukslån, stort eller lite, er det uansett viktig å sjekke hvilke betingelser lånet har. Små lån har, som tidligere sagt, ofte noe høyere rente enn de større, men til tross for dette kan disse forbrukslånene være billigere totalt. Dette da en låner mindre penger, nedbetalingstiden vil være kortere og dermed løper ikke rentene over lengre tid. Låner man for eksempel kr 20 000 bruker man ikke 5 år på nedbetalingen, og dermed blir totalen billigere enn et større lån. Collector tilbyr også lån som dette, og med en overkommelig rente. I tillegg er gebyrene greie, kr 450 i etableringsgebyr og kr 35 i termingebyr.