Forbrukslån
Forbrukslån

For den som lurer på om det kunne lønne seg å ta med den medsøker på søknaden om neste forbrukslån, finnes det en enkel test, som alle kan gjennomføre. Det er uforpliktende å søke om forbrukslån, og det er derfor en grei måte å finne ut akkurat hvilke betingelser en selv kan forvente å få. Hvis man i tillegg bruker en finansagent, blir denne søknadsprosessen kort, enkel og effektiv.

Det er uforpliktende å søke på forbrukslån

På våre sider presenterer vi en mengde gode finansagenter, som Lendo eller Axo Finans. Her tar det ti minutter å fylle ut en søknad. Finansagenten videreformidler denne søknaden til mange banker, og i løpet av dagen har man fått et stort utvalg av tilbud. Gjør testen selv. Fyll ut en søknad som enkeltstående søker, og en hvor du inkluderer en medsøker. Mest sannsynlig vil søknaden med medsøker, få langt gunstigere betingelser, enn den hvor du står alene som ansvarlig. Dette er selvfølgelig fordi banken syns det er tryggere å ha to arbeidende mennesker som kunder.

Forbrukslån med medlåner

Å bli medlåner på et forbrukslån er ikke noe man burde gjøre med noen som man ikke stoler 100% på. Forpliktelsene er nemlig store. For ektefeller og samboere er ikke dette et stort problem, siden de allerede gjerne har stort økonomisk ansvar for hverandres personlige økonomi. Med venner og bekjente er dette en annen sak. Hvis man er medlåner får man betalingsanmerkning hvis partneren misligholder sin del av låneavtalen, og man kan bare føre opp sin del av lånet på likningen. Alt i alt burde man være gift, eller samboer, for å begi seg ut på et medlånerskap.