Forbrukslån
Forbrukslån

Det er stor prisforskjell på forbrukslån uten sikkerhet. Om det plutselig dukker opp uforutsette utgifter kan den enkleste løsningen være å søke om et forbrukslån. Alle kan komme i en situasjon hvor de trenger penger, enten til en ekstra regning på reparasjon av bilen eller kanskje det er sofaene som må byttes ut. Har du ikke fått lagt penger til side, vil en søknad om et lån være en løsning for mange. Men, det kan fort bli dyrt og du bør derfor bruke litt tid på å sammenligne kostnader hos de ulike utbydere av forbrukslån.

Renten er den største kostnaden

Renten er ofte den største kostnaden med et slikt lån. Vi har notert oss en lav rente på 7,9% og høye renter på opp mot 30%. Det er derfor en del penger å spare på lånet om en velger riktig långiver. Ved siden av renten må en også betale et etableringsgebyr og ofte et termingebyr. Men, disse gebyrene er en liten kostnad i forhold til renteutgiften.

Forbrukslån med lav rente

En av de som tilbyr forbrukslån med lav rente er Webfinance. Her kan du få en rente på mellom 7,9% og 19,9%. Hvilken rente du vil bli tilbudt, avhenger av kredittvurderingen som blir gjort. Jo bedre score du får, desto lavere rente vil du få tilbud om. Om en sammenligner med andre långivere, så vil selv en rente på 12-13% være lavere enn hos mange andre. Du kan låne inntil kr 400 000 og må betale lånet tilbake på maksimalt sju år. Dette, sammen med en lav rente, gjør at du vil få mindre månedlige utgifter. Noe som er med på å sikre at månedsbudsjettet ikke sprekker.