Forbrukslån
Forbrukslån

Lån er i utgangpunktet dyrt å betale tilbake. Det krever at man har kontroll på økonomien, og planlegger de ekstra utgiftene. Søker man forbrukslån er det rentene vi oftest sjekker, samt andre betingelser. Gebyrene er også viktig å sjekke godt. De aller fleste lån har gebyr, men det finnes alternativer med få eller ingen gebyrer. Det vil man spare penger på. Slik velger du best forbrukslån.

GE Money Bank har kuttet en del gebyrer

GE Money Bank er en norsk aktør på låne- og kredittmarkedet. De tilbyr varierte tjenester og tilbud. De har eksistert siden 40-tallet og kan i dag skilte med 300 000 kunder. Det sier sitt! Forbrukslån fra denne banken har en rente på 7,9%, som utgangspunkt. De aller fleste vil nok få noe mer enn dette i effektiv rente. Det som er bra med lån herfra er gebyrene som er kuttet. De tar ikke etableringsgebyr, og det sparer deg for en del penger. Termingebyret har de beholdt, og det er på kr 45. Det er en del penger over tid, men husker man regne det inn i lånekostnadene er en forberedt på det.

Kroner spart med Santander Consumer Bank

Dette er en internasjonal bank, faktisk en av de store på verdensbasis, med avdelinger verden over. De tilbyr lån til alt fra campingvogner til små kreditter. Utvalget er dermed godt, og en kan finne de fleste varianter av lån. Betingelsene kan variere, så sjekk disse her på siden. Tar du et forbrukslån hos Santander vil du spare penger. De har nemlig kuttet gebyrene, ikke litt, men helt! Dermed er det kun nominell rente du på 9,4% du trenger bekymre deg over. Vær oppmerksom på at renten vil bli høyere enn startsatsen, og vil variere i forhold til størrelse og tilbakebetaling på lånet.