Zmarta forbrukslån
Zmarta forbrukslån

Dersom du trenger ekstra penger, kan et forbrukslån være et gunstig lån for deg. Mange sliter med å finne en bank, som passer sin lommebok. Da kan det være lurt å benytte seg av en låneagent, som gjør jobben for deg. Zmarta er en slik låneagent, som har samarbeid med 11 ulike banker, dette kan føre til at du får et lån du kan leve med.

Låneagenten Zmarta

Zmarta er en låneagent, som har kontakt med 11 ulike banker. Du må fylle ut et søknadsskjema, som Zmarta videresender til sine kontakter. Du vil deretter få tilbud, om forbrukslån, fra de bankene låneagenten er i kontakt med, der den effektive renten er fastsatt i forhold til din økonomi. Man får ikke nødvendigvis tilbud fra alle de 11 ulike bankene, men sjansen er stor for at du får flere banker og velge mellom, som også kanskje tilbyr ulike effektive renter. Zmarta har en del grunnkrav for å kunne søke forbrukslån via dem; du må være fylt 18 år, ha en årsinntekt på over kroner 120 000, du kan ikke ha betalingsanmerkninger, og du må ha skattet til Norge i over 3 år.

Koster det noe å bruke Zmarta?

Benytter du deg av Zmarta når du skal søke forbrukslån, er tjenesten gratis. Du som kunde blir ikke belastet ytterligere for å benytte deg av en låneagent. Banken du ender opp med ta opp forbrukslån av, er den som betaler låneagenten. Som du sikkert ser, er det smart å benytte seg av en låneagent når du skal søke forbrukslån. Den effektive renten er gitt til deg personlig, du får flere alternativer å velge mellom, og tjenesten er gratis.