OPP Finans forbrukslån
OPP Finans forbrukslån

OPP Finans, en del av Gjensidige Bank, er et selskap som har spesialisert seg på forbrukslån, du kan låne fra 10 000 kroner til 350 000 kroner. Som de fleste vet, slike lån er uten sikkerhet, så pengene kan du bruke på hva du vil, enten det er å dra på drømmeferien, bygge på huset eller å kjøpe ny båt. Kun du setter begrensningene!

Krav til ordnet økonomi

OPP Finans er en ansvarlig lånegiver, så er du ikke skikket til å få et forbrukslån (sammenlign ulike forbrukslån ved å klikke her), ja da får du det heller ikke, din søknad vil gjennomgå en omfattende vurdering før lånet utbetales. De setter krav til en ordnet økonomi, og selvfølgelig ikke ha aktive inkassosaker, samt fast lønnsinngang på minimum 200 000 kroner i året. Du må også ha fylt 21 år og bodd i Norge i minst tre år.

Rente på forbrukslån fra OPP Finans

Renten på et forbrukslån fra OPP Finans settes på bakgrunn av din personlige økonomi, dette er vanlig blant bankene, så ikke fortvil av den grunn. OPP Finans sin beste rente er 7,5% nominell, det er selvfølgelig ikke mange som får en slik god rente (hvis du ikke tjener millioner i året, og da ville du kanskje ikke trengt et denne typen lån), men alt i alt kan selskapet tilby konkurransedyktige betingelser i et marked med stor konkurranse.

Et bredt spekter av alternativer

Mener du ikke at OPP Finans kan tilby deg det lånet du ønsker, eller fikk du kanskje avslag på din søknad, da finnes det heldigvis et bredt spekter av alternativer. Hvis du sammenligner ulike forbrukslån, da er det ofte lån fra bankene; GE Money Bank, yA Bank, Bank Norwegian og Santander Consumer Bank (i tillegg til OPP Finans, selvfølgelig) som topper listene, så kanskje du burde sjekke ut disse også!