Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Du vil gjerne søke om forbrukslån og trenger svar raskt, det kan ha oppstått en krise som gjør at du trenger svar raskt. Hva enn grunnen måtte være, gir noen låneagenter deg svar samme dagen du søker om lånet. Finansa er en slik låneagent. De undersøker om du kan få forbrukslån hos 12 ulike banker. Dette er en fordel for deg som kunde, fordi du får sammenliknet bankenes ulike effektive renter, uten at tjenesten til agenten koster noe.

Få forbrukslån raskere med BankID

Det er enkelt å søke om forbrukslån hos Finansa. Du må være myndig, altså over 18 år, ha en minimumsinntekt på kr 120  000 før skatt og ha adresse i Norge. Når du benytter Finansa som låneagent, kan du ikke ha betalingsanmerkninger (gjelder stort sett alle banker og låneagenter). Har du anmerkninger får du automatisk avslag på din søknad. Flere av bankene tilbyr signering med BankID. Dette gjør det enklere og raskere å behandle søknaden, i tillegg til at lånene utbetales prompte.

Finne det beste tilbudet

En søknad om forbrukslån som går via en låneagent, gir deg altså mange tilbud. Disse kan tikke inn i innboksen din til ulike tidspunkt, avhengig av hvor lang behandlingstid hver enkelt bank har. Det lønner seg derfor å vente til du har mottatt alle tilbudene, før du slår til på et av de. Det første tilbudet du får trenger slettes ikke være det beste. Er du misfornøyd med samtlige tilbud, kan du også vurdere å søke til andre banker som agenten ikke samarbeider med, eller bruke en låneagnet som representerer de andre bankene. Dette finner du en god oversikt over på vår nettside. En annen ting som kan vurderes for å finne gode tilbud, er å prøve å forbedre din egen kredittscore. Slike knep finner du også artikler om i vårt arkiv.