Forbrukslån
Forbrukslån

Her hos oss vil du finne tilbud på forbrukslån fra mange forskjellige tilbydere. Det kommer stadig nye til, og de er verdt sjekke. Når du leter etter forbrukslån er det viktig å sjekke betingelsene fra flere. Hvem vet, kanskje en av de nye bankene har akkurat det du leter etter. Husk at alle søknader er uforpliktende og du velger selv hvilket lån som passer deg.

Komplett Bank

Komplett Bank er en av årets (2014) nykommere. Banken er norsk og det er Komplett Group som står bak denne banken. Effektiv rente her vil være 16,90% i gjennomsnitt, på et forbrukslån på kr 65 000 som betales over 5 år. Hvilken rente den enkelte lånetaker ender med vil variere pga. kredittsjekk. Den kan bli lavere eller høyere. Banken tilbyr lån helt ned til kr 10 000 og helt opp til kr 400 000. Etableringsgebyret er kr 640, og termingebyret på kr 35. Banken kan tilby helt opp til 15 år for nedbetaling av lånet.

Nordax Finans

Dette er en svensk bank som nå har kommet over grensen. Nordax Finans fikk raskt godt rykte, spesielt på innskuddssiden da de tilbyr en god innskuddsrente. Nordax Finans kan gi deg forbrukslån helt opp til kr 400 000. Et lån på kr 65 000, som betales over 5 år vil ha gjennomsnittsrente på 19,30%. I denne banken er termingebyret kr 65, og termingebyret kr 1 475. Virker renten noe høy kan det være greit å huske at effektiv rente er inkludert alle gebyrer. Søker du lån her vil du kunne få en nedbetalingstid opp til 15 år.