Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

Nordax Bank er en skandinavisk bank med en kundekrets på rundt 100 000 personer, og er aktiv i de skandinaviske landene, Tyskland, og Finland. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Banken har vært aktiv i 10 år og har over årene samlet seg erfaringer, som gir et godt utgangspunkt for korrekt kundebehandling. Selskapet står under tilsyn til den svenske Finansinspeksjonen, slik som alle andre svenske banker, og kredittselskaper. Selskapet kan kontaktes på e-post og har en åpen kundetelefon som fungerer på dagtid på alle hverdager.

Lånebetingelser for forbrukslån

Nordax Bank tilbyr forbrukslån i størrelsesorden fra kr 10 000 til kr 500 000. Nedbetalingstiden er fra 1. til 15 pr, med en flytende rente mellom 7,9% og 18,9%. Man kan vanligvis forvente at renten ligger nærmere den høyeste angitte rente prosenten, enn den laveste. Lånet betales ned hver måned, med et månedsgebyr på kr 65. Etableringsgebyret er kr 1 475. Kunden betaler et fast månedsbeløp, men det koster ingenting ekstra hvis kunden ønsker å gjøre opp for seg tidligere. Renten løper kun frem til den dagen lånet er nedbetalt.

Hvordan søker man hos Nordax?

For å søke på forbrukslån må man oppfylle noen minstekrav. Søkeren må være mins 23 år gammel. For å søke på den norske siden må man ha vært folkeregistrert i Norge i minst tre år, og man må være uten betalingsanmerkninger. Hvis man søker sammen med en partner, øker dette sjansen for å få lån. For at søknadsprosessen skal gå så raskt som mulig er det fordelaktig å bruke Bank ID for å signere, og å laste opp den nødvendige dokumentasjonen digitalt.