Ikano Bank forbrukslån
Ikano Bank forbrukslån

Ikano Bank er kanskje ikke den banken du kjenner best? Da kan vi fortelle deg, at også denne banken kan gi deg gode tilbud på forbrukslån. Sammenlign den gjerne med andre tilbud og utlånere, og vi tror ikke du vil være helt uenig.

Ikano Banks tilbud på forbrukslån

Ikano Bank kan tilby deg lån, som du ikke stiller pant for, som du kan bruke til hva du vil, samt i en størrelsesorden som passer de fleste. Forbrukslån fra Ikano Bank kan fås i lånesum opptil kr 200 000. Det er 12 års nedbetalingstid om du låner fullt opp, som skal være tilstrekkelig tid på en slik sum. I tillegg til selve lånet kan man også ta opp en forsikring for lånet. Da betaler man en viss prosent av lånesummen i tillegg til lånet. Forsikringen dekker deg om noe uforutsett skjer, som for eksempel at du blir arbeidsledig. Vær oppmerksom på at denne forsikringen har egne vilkår, og kommer ikke inn under de vanlige lånevilkårene. Den søkes også om på eget skjema.

Vilkår og betingelser

Ikanos låneeksempel tilsier en effektiv rente på 17,89%. Dette eksemplet gjelder et forbrukslån på kr 65 000, og som man betaler innen 5 år. Hvilken rente du vil få, når du søker forbrukslån fra Ikano Bank, vil være individuelt vurdert. Ikano foretar en kredittsjekk på deg, og denne sammen med dine andre personlige opplysninger bestemmer renten du blir tilbudt. Det er også en aldersgrense for å søke lånet på 23 år. Vær oppmerksom på at lånet har et etableringsgebyr på kr 900, og termingebyrer på kr 50. Selv om dette kan virke noe i overkant mye, vil det være kalkulert inn i din effektive rente, og er godt sammenlignbart med andre banker.