Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Det er mange som velger å benytte en finansagent, for å innhente tilbud på forbrukslån. Denne måten å finne lånet på er både tidsbesparende, og enkelt for deg. Finansagenten sender søknaden din til alle bankene de samarbeider med. Dermed kan du få tilbud fra mange banker på en gang. Deretter står du fritt til å velge hvilken bank du vil benytte. Finansa er en av finansagentene du finner her hos oss.

Finansa

Finansa er, som sagt, en finansagent. Denne agenten samarbeider med en rekke banker om å tilby forbrukslån. I tillegg vil du finne tilbud om lån til bil, båt og caravan. Disse lånene krever en viss egenkapital. Du kan også få kredittkort gjennom Finansa, og det med samme betingelsene som hver enkelt bank kan tilby. Et annet ilbud fra Finansa er en forsikring, som ikke er tilknyttet lånet. Den sikrer deg om noe skulle skje som fratar deg inntekt. Forbrukslånet har greie vilkår og kan tilbys til alle over 18 år. Hver enkelt bank vil komme med tilbud til deg, men du er ikke garantert at du får eksempelrenten Finansa oppgir. Bankene utfører en kredittsjekk på deg, og det er denne som bestemmer hvilken rente du vil få.

Forbrukslån fra Finansa

Bankene Finansa samarbeider med er blant annet Ikano Bank, re:member lev og Santander. Forbrukslån kan man få helt opp til kr 500 000, uten å stille sikkerhet for pengene. Renten ligger i dag mellom 9,07% og 25,50% (effektiv rente). Finansa er ikke ansvarlig for hvilken rente du får, som tidligere nevnt. Du kan komme godt ut og bli tilbudt laveste rente om du kommer ut med en god kredittscore (på kredittsjekken). Tar du opp et stort lån kan du få opptil 15 års nedbetalingstid.