Forbrukslån
Forbrukslån

Det har blitt svært populært med forbrukslån i Norge, dette sammen med annen forbruksfinansiering som kredittkort, handlekonto, kontokreditt osv. Det er ihvertfall ingen tvil om at nordmenn er glad i å bruke penger vi ikke har! Mange blir nok tiltrukket av at slike lån er uten sikkerhet, så en bestemmer selv hva lånet skal brukes til, enten det er oppussing, reiser, båt, bil eller noe helt annet! På nettstedet finansguide.com kan du lese mer om dette.

Forbrukslån på minuttet!

De fleste bankene/finansselskapene tilbyr nå potensielle kunder å sende inn lånesøknader på nett, spesielt vedrørende forbrukslån og kredittkort. Og i noen tilfeller tar det ca. 1 minutt å fylle ut søknaden, samt at det er en automatisk behandlingsprosess, dette betyr at du faktisk kan få et lån uten sikkerhet på minuttet! Pengene er selvfølgelig ikke på konto før noen dager senere, men hele prosessen går overraskende raskt! At slike lån er så lett tilgjengelig er nok med på å gjøre denne typen finansiering enda mer populær!

Populære forbrukslån

Populære forbrukslån i Norge er for eksempel lån fra yA Bank eller GE Money Bank, og disse bankene kan gi deg relativt store lån uten sikkerhet (hhv. kr 360 000 og kr 250 000) med gunstige betingelser. Ellers er det også populært med såkalte smålån (også kalt sms-lån eller ekspresslån) fra aktører som Folkia eller Trustbuddy, disse finansselskapene kan låne deg fra kr 1 000 til kr 5 000 i opp til hhv. 30 dager eller 14 dager. Den effektive renten på disse smålånene er skyhøy, men noen ganger trenger en bare penger raskt, og etter maks. 1 måned er du kvitt gjelden igjen! Klikk her for å komme til finansguide, da kan du få mer informasjon om slik forbruksfinansiering.