Forbrukslån
Forbrukslån

Hva som er det beste forbrukslån for 2016 er det vanskelig å si rett ut. Det finnes mange gode tilbydere på det norske markedet, og det er vanskelig for den enkelte å etablere en fullstendig oversikt. Vi har på våre sider forsøkt å gjøre vårt ytterste for å presentere de selskapene som er til å stoles på når det kommer til forbrukslån (se vår oversikt her), og de selskapene som gir betingelser som i gjennomsnittet er gode.

Gode betingelser for forbrukslån?

Når vi skriver at betingelsene er gjennomsnittlig gode, mener vi med dette at den gjennomsnittlige renten ved et forbrukslån er lav. Dette trenger likevel ikke å ha så mye å si for den enkelte søkeren. De betingelsene som tilbys den enkelte søkeren er nemlig veldig avhengige av en kredittvurdering. Dette er bankens analyse av de personlige data, som søkeren gjør tilgjengelige for banken, gjennom søknaden som søkeren sender inn.

Les også: Slik blir du vurdert av kredittselskapene.

De beste finansagentene

På våre sider finnes det beskrivelser av seriøse finansagenter som opererer på det norske markedet. Det er gratis å benytte seg av tjenesten. Agenten blir betalt av banken, om dere sammen finner et alternativ som du underskriver på. Det er uforpliktende å sende inn en søknad, så hvis du ikke liker hva agenten har å tilby, er det helt greit å gå videre. Det finnes en mengde selskaper å velge mellom, og et av de største er Lendo, ett underselskap av Schibsted. Andre gode valg kan være Centum Finans eller Telefinans sitt Folkelånet. Send gjerne in flere søknader for å sikre deg et best mulig resultat i jakten på det beste forbrukslån 2016.