My Credit forbrukslån
My Credit forbrukslån

Finansagenter som my credit har kontakt med en mengde forskjellige banker. Søker man på et forbrukslån gjennom en finansagent er det ikke nødvendig å fylle ut mer enn en søknad. my credit videreformidler så denne ene søknaden til alle banker som selskapet pleier forbindelse med. Hovedmålet til selskapet er selvfølgelig å få deg til å signere en låneavtale, det er slik de tjener pengene sine. Tjenesten er nemlig gratis for søkeren.

La my credit hjelpe deg med å finne det beste forbrukslån

Ikke kun sparer du tid, men my credit har også god oversikt over markedet for forbrukslån, og andre typer løsninger. Forbrukslånene som my credit lar deg velge mellom ligger i en størrelsesorden mellom kr 20 000 og kr 500 000. Den lavest mulige nominelle renten ligger på rundt 7,90%, men det er viktig å huske at hvert enkelt lån får en rente som baserer seg på bankenes antagelser om søkerens kredittverdighet.

Den som ikke kvalifiserer til et vanlig forbrukslån

Ikke alle har muligheten til å ta opp et vanlig forbrukslån. Også her hjelper my credit med å finne den beste løsningen. Om du er i en situasjon hvor du har fått betalingsanmerkning, på grunn av ubetalte inkassosaker, eller av andre grunner, så kan my credit fortsatt hjelpe. I selskapets utvalg av samarbeidspartnere finner man også banker som tilbyr lån til dem som vanligvis ikke kvalifiserer. Dette er ikke nødvendigvis billig, men det er en mulighet for å refinansiere (hva er refinansiering?), og for å få den private økonomien på bena igjen. Du søker lett på my credit sin hjemmeside, men husk at du trenger en BankID-brikke for å søke.