Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Det florerer av tilbud på forbrukslån. Vi anbefaler alltid å sammenligne de forskjellige bankene før du søker. Det er nemlig slik du finner de gode lånene. Lånene med lavest mulig totale kostnader. Vi vet også at denne jobben tar tid. Da er det gunstig å benytte en finansagent, som for eksempel Centum Finans.

En gunstig rente gir lave kostnader

Rentenivået på et forbrukslån er viktig for lave kostnader ved lånet. Det samme gjelder også gebyrer og andre vilkår. Disse faktorene er til sammen det som til slutt avgjør dine totale utgifter på lånet. En finansagent har et samarbeid med banker som kan gi deg likelydende tilbud. Centum Finans kan faktisk gi deg tilbud fra opptil 12 forskjellige banker. Dermed vil du ved å sende inn kun en søknad få opptil 12 forskjellige lånetilbud. Banker Centum samarbeider med er blant annet Bank Norwegian og yA Bank. Banker allerede kjent for gode tilbud på usikrede lån.

Dette kan du få via Centum Finans

Bankene Centum Finans samarbeider med kan låne deg mellom kr 5 000 og kr 500 000. Hvor stort forbrukslån du tar opp vil bestemme nedbetalingstiden, men maksimal nedbetalingstid er 15 år. Sjekker du hos Centum Finans vil du se at laveste nominelle rente er i dag 6,99%. Dette er renten det tas utgangspunkt i, men det er den effektive renten som er interessant for deg. Låneeksemplet viser at et lån på kr 65 000 vil ha en gjennomsnittlig eksempelrente på 16,60%. Da er lånet nedbetalt over 5 år. Vil du søke om lån via Centum må du være fylt 18 år. Ha en årsinntekt på kr 120 000 eller mer, ha skattet til Norge de 3 siste årene og ikke ha aktive betalingsanmerkninger.