Forbrukslån
Forbrukslån

Når du har bestemt deg for å søke om et forbrukslån for å sette i gang med utbedringer hjemme, kan du gjøre dette to steder. Du kan enten se på nettet etter banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet og sende en søknad direkte til dem. Den andre muligheten er å finne en låneformidler og få dem til å hjelpe deg.

La lånformidleren gjøre jobben

Forskjellen er egentlig ikke så stor. Søker du direkte hos en bank, må du kanskje sende flere søknader til forskjellige banker for å finne frem til det beste tilbudet. Om du velger en låneformidler, så gjør de jobben for deg. Og nettopp dette er den største grunnen til at disse selskapene har blitt så populære. Mange velger i dag å bruke Lendo, Centum Finans, Axo Finans og andre. De tilbyr de samme lånene, men når du søker via dem vil de sende søknaden din til sine samarbeidspartnere. På denne måten søker du om lån hos mange banker på samme tid og du vil få tilsendt tilbudene etter hvert som de kommer inn til låneformidleren.

Hva gjør jeg

Søk på nettet etter forbrukslån og du vil finne mange låneformidlere. Velg den du mener har de beste tilbudene og fyll ut søknadsskjemaet på nettsiden deres. Send inn søknaden og låneformidleren vil sende din søknad videre til en rekke banker de jobber sammen med. Innen kort tid vil du motta tilbud fra de bankene som mener de kan tilby deg lån. Du får da vurdere hvilket tilbud som er det beste. Så snart du har signert for lånet med BankID, vil pengene bli utbetalt.