Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån på dagen, sier du? Man skal ikke mange årene tilbake i tid før en slik tanke var utopi, for en hel bunke med gjeldspapirer skulle tross alt sendes med posten og signeres og returneres før man i det hele tatt tenkte på utbetalingen av et lån. Men i moderne tider kan man faktisk låne penger på dagen.

Komplett Bank tilbyr lån på dagen

En av de beste tilbyderne av forbrukslån på dagen er en av de ferskeste bankene på markedet. Komplett Bank ble stiftet så sent som i 2014, men har allikevel blitt en av de beste internettbankene på det norske markedet. Her kan man søke om å låne inntil kr 400 000, men da vil man sannsynligvis måtte vente litt før pengene kommer inn på konto. Søker man om et lån på under kr 50 000, så har Komplett Bank en garanti på at de utbetaler forbrukslånet samme dag.

Krever elektronisk signering

Men dersom du ønsker å få utbetalt pengene samme dag som du søker, så krever det at du signerer lånesøknaden elektronisk. Hvis ikke kan du bare glemme å få et forbrukslån på dagen, ettersom postvesenet må blandes inn. Den vanligste formen for elektronisk signering er BankID. Det er samme teknologi du bruker når du logger inn i nettbanken, og følgelig vil de fleste kunne få et forbrukslån på dagen.