Forbrukslån
Forbrukslån

Når man kaller et forbrukslån for FolkeLånet bør man være ganske sikker på at dette er et lån som matcher med folkets oppfatning av hva som er et billig lån. Det er altså Telefinans som disker opp med dette lånet, og de gjør så absolutt det overnevnte.

Gunstige betingelser

Med lånet fra FolkeLånet kan du få en maksimal lånesum på kr 350 000, noe som er helt i toppsjiktet innenfor norske forbrukslån. Samtidig strekker banken seg til det ytterste når det kommer til renter og gebyrer, for her betaler du kun kr 30 for hver termin (måned), og et fast etableringsgebyr på kr 950, som gjør at dette lånet passer utmerket for deg som skal låne mye.

Den effektive renten blir da på nogenlunde lave 15,80%, og med en nedbetalingstid på maksimalt 12 år vil dette være midt i blinken for deg som skal pusse opp eller gjøre et annet, stort prosjekt.

Kan jeg søke?

Vi skjønner godt at du vil ha FolkeLånet, men det er dessverre ikke alle som får tilgang til lånet. For det første så må du være minst 23 år og ha bodd i Norge (med fast adresse) de siste tre årene, samtidig som den årlige inntekten din må være på kr 150 000 eller mer. Jo mer du tjener, jo høyere lånesum vil du få. Det siste kravet er at du ikke har noen løpende inkassosaker mot deg, eller en aktiv betalingsanmerkning, for da vil søknaden dessverre bli blankt avvist.