Forbrukslån
Forbrukslån

Et kredittkort passer best til raske utgifter som betales ned før rentene begynner å løpe, mens forbrukslån som regel er beregnet på de som skal betale ned pengene over tid. Dette er naturligvis fordi sistnevnte er billigere for deg som kunde, men hva med et lån som gir deg en unik fleksibilitet?

Som et kredittkort

Lånet heter Online24 og skiller seg ut fra alle andre forbrukslån på markedet. Her kan du nemlig søke om lånet, få opp til kr 250 000 på konto, og kun betale renter på de pengene du bruker! Med andre ord fungerer det akkurat som et kredittkort, men du kan ha mye mer penger på konto og bruke de akkurat som du vil.

Dermed blir den effektive renten noe høyere enn en del konkurrenter, men et slikt forbrukslån og en rente på 19,74% vil være verdt det for de fleste.

Mange bruksområder

For deg som skal pusse opp vil et slikt forbrukslån være svært gunstig. Et vanlig lån vil for eksempel kreve at du betaler renter fra første dag på hele lånesummen, selv om du kanskje ikke bruker alle pengene. Med Online24-lånet kan du låne mer enn du trenger, og kun betale på det du bruker. Dermed slipper du å betale tusenlapper ekstra når du skal pusse opp eller dra på ferie, og ikke vet nøyaktig hvordan totalsummen blir til slutt. Vi elsker det! Du kan sammenligne ulike lån uten sikkerhet på forsiden,