Forbrukslån
Forbrukslån

Noen ganger trenger man ikke så store summer i lån. I tillegg kan det hende at en trenger disse raskt. Da kan en del banker tilby deg dette. Det er en slik løsning L’EASY nå har kommet med. Dette er et forbrukslån de kaller minilån.

Lån fra L’EASY

Du har kanskje tidligere vært borti L’EASY i forbindelse med anskaffelse av TV eller vaskemaskin? Da dette er et selskap som også leier ut slikt. Eller du har muligens sjekket deres ordinære forbrukslån, som gir deg opptil kr 50 000 i ekstra kapital. Det ordinære lånet kommer med en gjennomsnittlig rente på 15,13%, om en låner kr 25 000. Da betaler en dette ned over 5 år. Dette er kun en eksempelrente, og du vil få den eksakte renten etter en kredittsjekk. Da dette vanlige lånet ikke dekker alle forskjellige behov på lånefronten har L’EASY også nå kommet med minilån.

Minilån

Et minilån er rett og slett  et lån med lave, og begrensede lånesummer. Det er lån som er raske å søke om å få, og samtidig får man raskt svar. L’EASYs minilån gir muligheten til å låne mellom kr 5 000 og kr 10 000. Effektiv rente vil være rimelig høy, faktisk det man kan kalle «kredittkort-høy», 34,53%. (Den helt eksakte rentesatsen settes etter at L’EASY har gjennomført en kredittsjekk.) Dermed betyr det at dette er et lån en betaler raskt tilbake, ellers vil ekstrakostnadene bli urimelig høye. Lånet har en del vilkår en må oppfylle før det innvilges. Aldersgrensen er 20 år, og du skal ikke ha betalingsanmerkninger.