Forbrukslån
Forbrukslån

Et forbrukslån er en type lån som kan brukes til akkurat hva du vil, dette fordi denne typen lån er uten sikkerhet. Så skal du pusse opp hytta eller kjøpe en gammel bruktbil, da er kanskje dette noe for deg. Det finnes selvfølgelig bedre alternativer på markedet, spesielt med tanke på renten, men mye av grunnen til at slike lån er svært populære skyldes at søknadsprosessen er svært enkel (kan gjøres på nett), samt at en slipper pant i andre eiendeler (da unngås tinglysningsgebyr og lånet kan utbetales raskt).

Mulighetene er kun begrenset av din egen fantasi

Uansett, det finnes en rekke nordmenn som har benyttet seg av fordelene som et forbrukslån kan gi deg, mange blir for eksempel fristet av å kunne realisere den gamle drømmen om å loffe rundt på Route 66 sammen med kompiser. Eller det å være tre uker på Maldivene med jentegjengen, mulighetene er kun begrenset av din egen fantasi. Dette er også noe tilbydere av slike lån reklamerer med, du har kanskje sett det på TV selv?

Alt kan ikke måles i penger

Selvfølgelig, det kan ikke anbefales å bruke penger du ikke har på å realisere gamle drømmer, men på et tidspunkt i livet er det kanskje noe en trenger, alt kan ikke måles i penger, og et forbrukslån (billige forbrukslån finner du på hovedsiden) kan sørge for nettopp dette. Selv om pengene kan brukes til hva du vil, velger nok de fleste å bruke slike lån på en fornuftig måte, i de fleste tilfellene er det nok en ny garasje eller en ny båt som skal kjøpes inn.

Ikke alle kan få et forbrukslån

Ikke alle kan få et forbrukslån, så ikke slipp jubelen løs ennå. Det stilles strenge krav til en ordnet økonomi, samt fast inntekt på minst 200 000 kroner i året (som oftest, det finnes banker som krever mindre). Dette er også fornuftig med tanke på deg selv, har du ikke råd til slike lån, ja, da burde du heller ikke få det!