Forbrukslån
Forbrukslån

Du har kanskje ikke hørt om FolkeLånet, men du burde begynne å legge merke til det dersom du er på utkikk etter beste forbrukslån. Telefinans, som er tilbyderen, har nemlig laget et svært gunstig lån med kanskje landets laveste rente, noe de aller fleste vil sette stor pris på.

Høy grense og lav rente

Med en lånesum på opptil kr 350 000 kan de som har behov for mye penger ta FolkeLånet med god samvittighet. Den effektive renten er nemlig på kun 15,80% prosent, noe som få konkurrenter kan matche. Dette betyr at du slipper rimelig billig unna iforhold til mange av de andre lånene som kaller seg for beste forbrukslån.

Hvis du tar opp dette lånet får du hele 12 år på å betale ned lånebeløpet. Du må riktignok være fylt 23 år, ha fast inntekt og tjene minst kr 150 000 for å bli godkjent som kunde hos Telefinans.

Ikke et smålån

Den eneste «bakdelen» vi kan se med lånet er at det foreligger et etableringsgebyr på kr 950. Hvis du skal ta store lånesummer er dette svært gunstig, men for de som er på utkikk etter et lån i lavere prisklasser vil dette gebyret være ganske høyt.

Termingebyret på kun kr 30 for hver innbetaling du gjør er svært gunstig og konkurransedyktig i forhold til lånemarkedet. Vi spør igjen – er FolkeLånet markedets beste forbrukslån? Ja, vi tror kanskje det.