Forbrukslån
Forbrukslån

Online24-lånet gjør det enkelt for deg å ha full kontroll over lånet ditt. I motsetning til de fleste andre forbrukslån der du betaler renter fra første dag, og på hele summen, så betaler du kun renter på den delen av lånet du har brukt. Med andre ord kan du ha opp mot kr 250 000 tilgjengelig på kontoen, og hvis du ikke bruker noe, betaler du heller ikke noe annet enn gebyrer for det.

Et fleksibelt lån

Et slikt lån er helt unikt på det norske markedet. Du kan bruke pengene på hva du vil, kanskje oppussing, eller refinansiering av gammel gjeld. Dette høres kanskje ut som Norges beste forbrukslån – de eneste punktene lånet ikke vinner på, er betingelsene. Og det skjønner vi jo, man kan ikke være best på alt.

Den gjennomsnittlige effektive renten ligger på noe høye 19,74%, slik at det kan bli litt kostbart når rentene først begynner å løpe. Men med fleksibiliteten kan du selv ta kontroll og ikke bruke så mye om gangen, slik at du rekker å betale ned uten å legge igjen for mye i rentekostnader. Et slikt lån krever mye disiplin så aldersgrensen er 25 år, mens nedbetalingstiden er maksimalt 12 år. Innbakt i den effektive renten er termingebyret på noe høye kr 45 og etableringsgebyret på faste kr 950.