Forbrukslån
Forbrukslån

Lån kan fås fra utrolig mange forskjellige banker, og kredittinstitusjoner. Det handler om å finne det beste tilbudet utfra egen situasjon og økonomi. Santander Consumer Bank har flere tilbud til de som trenger lån. Vi ser på disse som de beste for 2015, og det utfra tilbudene, kriteriene, samt ekstrautgiftene de påfører lånet. Dette gjelder spesielt forbrukslån uten sikkerhet.

Flere tilbud på lån fra Santander

Finansgiganten Santander Consumer Bank tilbyr flere typer lån. Her finner du lån som krever sikkerhet, som for eksempel i form av pant i motorsykkelen du kjøper for lånet. Lån til bil finansieres 100%, mens båtlån krever 35% i egenkapital. En av typene lån uten sikkerhet kalles privatlån, og kan fås fra kr 30 000 til kr 350 000. Betingelsene er gode, og du har 15 års nedbetalingstid. Renten på et lån som dette avgjøres etter lånets størrelse, individuell vurdering en kredittsjekk. Den kan bli så lav som nedpå 7-tallet og oppover. Ønsker du refinansiere vil du selvsagt finne tilbud for dette også.

2015 ‘s beste forbrukslån?

Santander kan her tilby et av de beste tilbudene på lån dette året, etter vår mening. Forbrukslån kan fås uten etableringsgebyr for summer opp til kr 70 000, og det skulle rekke for mange søkere av denne typen lån. Det som gjør dette til et av de beste lånene er at det ikke er dette gebyret. Dermed har en allerede med dette spart en god slump penger når låneavtalen inngås. Gjennomsnittlig effektiv rente på et lån på kr 65 000 vil være 16,70%, med 5 års nedbetalingstid. Denne eksempelrenta er det mange som slår uten problem, forutsatt at kredittscoren er god nok. Søker av dette lånet må fylle en del kriterier som for eksempel at du ikke har aktive betalingsanmerkninger.