Forbrukslån
Forbrukslån

Er du – som oss – interessert i å spare mest mulig penger når man skal ta opp et forbrukslån? Da har vi en soleklar anbefaling til deg, og det er å søke om lån via en låneformidler. Ved å sette av maksimalt fem minutter kan du sende inn én enkelt søknad, men allikevel motta mange tilbud i retur.

Så kjapt, så enkelt

Et godt eksempel på en stor, norsk låneformidler som gjør livet enklere for deg, er Lendo. Du har kanskje allerede hørt om selskapet, og om ikke har du garantert hørt om Schibsted – landets største mediekonsern som blant annet eier både VG og FINN.no.

Med andre ord er du i trygge hender dersom du velger å søke forbrukslån via Lendo. De samarbeider dessuten med store banker som Bank Norwegian, yA Bank og DNB (og syv banker til!), slik at de nærmest garantert kan gi deg et godt tilbud på lån.

Slik søker du hos Lendo

Som nevnt innledningsvis tar det maksimalt fem minutter å fylle ut en søknad på nettsidene til Lendo. Deretter har du egentlig gjort din del av jobben, og kan lene deg tilbake i godstolen mens du venter på at bankene skal vurdere søknaden din. Kanskje får du hele ti tilbud i retur, og har derfor mye å velge og vrake mellom. Her kan man definitivt spare mye penger!