Forbrukslån
Forbrukslån

Vi er glade i å anbefale forbrukslån, men vi kommer ikke med anbefalinger til hva som helst. Det er stort sett tre gode lån vi liker å anbefale, og de kommer fra de tre bankene yA Bank, Santander Consumer Bank og nyoppstartede Komplett Bank. Les videre for å finne ut hvorfor vi anbefaler nettopp disse forbrukslånene.

Santander Consumer Bank

Den internasjonale banken Santander har nylig relansert sitt forbrukslån i Norge, noe som betyr at rentekostnadene har falt betraktelig. Her kan man søke om et lån på inntil kr 350 000 og få en snittrente på 16,70%. Et nærmest usannsynlig pluss med lånet fra Santander er at det ikke har noen gebyrer.

yA Bank

yA Bank er en av landets største internettbanker og tilbydere av forbrukslån. Her kan du søke om å låne hele kr 360 000 og få en rente på habile 16,56%. Lånet har noen gebyrer, men de er ganske lave sammenlignet med konkurrentene. Her kan du bruke maksimalt 12 år på å nedbetale gjelden din.

Komplett Bank

Selv om Komplett Bank er veldig ny på markedet, så er det en av de bankene vi anbefaler oftest fort sitt forbrukslån. Her søker du om å låne inntil kr 400 000 og betaler ned akkurat når du vil! I praksis er dette altså et avdragsfritt lån, i alle fall når du selv ønsker det. Snittrenten er på akseptable 16,90%.