Forbrukslån
Forbrukslån

Som lånekunde vil du at lånet skal være så billig som mulig. I stedet for å betale mye i renter og gebyrer kan man bruke pengene på langt mer fornuftige ting. Vi hjelper deg på veien med å finne et svært billig forbrukslån som dessuten har gode betingelser uten at du behøver å stille med bil eller bolig som sikkerhet.

Lån fra GE Money Bank

Den velkjente banken GE Money Bank har langt over 300 000 norske kunder innenfor lån og banktjenester. De stiller med et billig forbrukslån hvor du kan låne opp til kr 250 000 og betale ned beløpet over maksimalt 12 år. Med en effektiv rente på 16,84% er lånet svært konkurransedyktig, spesielt for deg som låner mindre summer.

Dette er fordi at de krever 1% av lånesummen i etableringsgebyr. Om du skal låne mye blir dette fort kostbart, slik at vi da heller anbefaler lånet fra yA Bank som har en fast rate på etableringen. Termingebyret på kr 45 er helt greit, men et billig forbrukslån blir det nok helst hos GE Money Bank dersom du skal låne mindre eller mellomstore summer.

Også er det verdt å nevne at GE Money Bank krever at du er fylt minst 25 år, bosatt i Norge, tjener minst kr 200 000 i året og ikke har noen betalingsanmerkninger. Banken har disse kravene for å være sikre på at du kan håndtere ditt forbrukslån.